Ik ben investeerder

Investeren in een rendabel bedrijf, geleid door een manager-aandeelhouder? De projecten van Management Capital Connectors bieden u de ideale investering.

Duurzame verankering: uw garantie op succes

Als ondernemer wil u de risico’s van uw investering zo beperkt mogelijk houden. Uw grootste garantie op succes? Een professionele bedrijfsleider-aandeelhouder aan het hoofd van het bedrijf waarin u investeert. Want de kwaliteit, de gedrevenheid en het engagement van de bedrijfsleider spelen een cruciale rol in de succesvolle uitbouw van elke onderneming.

Doelgerichte investering

De uitgebreide databank van MCC en ons omvangrijke netwerk van bedrijven en bedrijfsleiders die financieel willen participeren, geven u de kans om doelgericht te investeren. Want u investeert in een professionele organisatie waarvan de CEO duurzaam verankerd is in het bedrijf dat hij of zij leidt. Zo weet u zeker dat de bedrijfsleider zorgzaam omspringt met de beschikbare middelen en alle beslissingen neemt in het belang van het bedrijf. Bovendien hebt u de zekerheid dat hij of zij honderd procent gelooft in het project waarin u investeert en met overtuiging de onderneming aanstuurt. Uw resultaat? Een investering met een mooie return.

Uitgebreide screening

In onze zoektocht naar de ideale investering voor u hebben we discreet aandacht voor uw investeringsbehoeftes en -mogelijkheden. Dankzij een uitgebreide screening van de bedrijven en de potentiële bedrijfsleiders bent u zeker van de perfecte match en de juiste m/v aan de top van het bedrijf waarin u investeert. Wenst u nog meer ondersteuning en advies? Dan kunt u bij onze partners (juristen, financiële experten en sociaal-fiscale adviseurs) ook terecht voor:

  • screening van het huidige management, het bedrijf (inclusief sociale due diligence) en de kandidaat-bedrijfsleider;
  • implementatie van de juiste juridische structuur;
  • waardebepaling van het bedrijf waarin u wil investeren;
  • onderhandelingen over en redactie van aandeelhoudersovereenkomsten;
  • oprichting of optimalisatie van een managementvennootschap;
  • bepaling van een marktconforme managementvergoeding.

Interesse?

Hebt u interesse in een rendabele investering of wil u meer informatie over de aanpak van MCC? Neem dan gerust contact met ons op.