Ik ben bedrijfsleider

Bent u een ervaren bedrijfsleider die mede-eigenaar wil worden van het bedrijf dat u leidt?
Vertrouw dan op de matching skills van MCC!

Bedrijfsleiders met ervaring, ambitie en participatie

Bent u een ervaren bedrijfsleider? Droomt u ervan om uw kennis en expertise in te zetten voor een bedrijf waarvan u zelf mede-eigenaar bent? En bent u bereid om financiële inspanningen te leveren om die ambitie waar te maken? Dan bent u de ideale kandidaat-bedrijfsleider voor de ondernemingen in onze portefeuille.

Discretie verzekerd

Onze database bestaat uit familiebedrijven en kmo’s die met een verkoop van aandelen extra kapitaal willen binnenhalen én externe bedrijfsleiders in hun bedrijf willen verankeren. Stelt u zich kandidaat? Dan kunt u op een discrete manier uw ambities aan bedrijven en potentiële investeerders kenbaar maken.

Profielanalyse

MCC streeft naar de perfecte samenwerking tussen bedrijfsleiders, bedrijven en investeerders. Een professioneel rekruteringsproces met een uitgebreide analyse van uw profiel garandeert een succesvolle match. We koppelen uw motivatie, ervaring, competenties, achtergrond en persoonlijkheid aan de verwachtingen en visie van potentiële bedrijven en investeerders. Daarnaast houden we discreet rekening met uw investeringsbehoeften en -voorwaarden. Zo weet u zeker dat u de leiding krijgt over een bedrijf dat op alle vlakken bij u past.

Veel meer dan een platform

Investeerders, bedrijfsleiders en eigenaars van bedrijven vinden elkaar dankzij het MCC-platform. Maar MCC doet nog veel meer voor u. Via onze partners (juristen, financiële experten en sociaal-fiscale adviseurs) ondersteunen we u ook in deze domeinen:

  • bemiddeling tussen de betrokken partijen;
  • redactie van de geheimhoudingsovereenkomst;
  • implementatie van de juiste juridische structuur;
  • waardebepaling van het bedrijf;
  • onderhandelingen over en redactie van aandeelhoudersovereenkomsten;
  • oprichting of optimalisatie van een managementvennootschap;
  • screening van het bedrijf (inclusief sociale due diligence);
  • uitwerking van de nieuwe organisatiestructuur en rolverdeling in het bedrijf;
  • bepaling van een marktconforme managementvergoeding.

Interesse?

Wil u zich kandidaat stellen en uw ambitie waarmaken om een bedrijf te managen waarvan u mede-eigenaar bent? Bezorg ons uw gegevens. Wij nemen dan contact met u op en registreren u discreet in onze database. MCC behandelt uw gegevens strikt vertrouwelijk.